4 εντυπωσιακές εκθέσεις τέχνης για να δείτε στο KL

Αν ψάχνετε για μια συναρπαστική, αισθητηριακή περιπέτεια εδώ στην Κουάλα Λουμπούρ, βρήκαμε τις πιο συναρπαστικές εκθέσεις τέχνης στην πόλη που συμβαίνουν από τώρα μέχρι το τέλος του 2023, μόνο για εσάς.

Αυτές οι εκθέσεις δεν είναι η τυπική σας εμπειρία περιπάτου σε γκαλερί… είναι επίσης το τέλειο σκηνικό για δροσερές φωτογραφίες!

1.ATMA KIRANA @ η Εθνική Πινακοθήκη

Το Εθνικό μαγειρείο Τέχνης φιλοξενεί φυσικά πολλά απίστευτα τοπικά έργα τέχνης, αλλά η πρώτη μας θέση σε αυτήν τη λίστα είναι για τον Μαλαισιανό καλλιτέχνη, το πρόσφατο έργο του Abdul Shakir που ονομάζεται ATMA KIRANA, το οποίο πιστεύεται ότι σημαίνει όμορφη ψυχή στα Σανσκριτικά.

Η πρώτη ψηφιακή εγκατάσταση τέχνης της ATMA KIRANA Abdul Shakir στην Εθνική Πινακοθήκη και διαρκεί από τις 9 Αυγούστου έως τις 30 Οκτωβρίου 2023.

Αυτό το έργο τέχνης είναι μια μαγευτική σύντηξη ιστορίας και νεωτερικότητας, όπου τα ανακυκλωμένα πάνελ LED μετατρέπονται σε έναν πολύχρωμο καμβά που στον πυρήνα του εμπνεύστηκε από τη διαφορετική κληρονομιά της Μαλαισίας καθώς και από το Rukun Negara.

2. Ψηφιακή Γκαλερί Τέχνης

Εξερευνήστε την έκθεση” τα λόγια μου κέρδισαν τον κόσμο”, μια ψηφιακή έκθεση τέχνης που γιορτάζει τη δύναμη των λέξεων μέσω της τέχνης, εμπνευσμένη από τη συλλογή ποιημάτων της Patrizia Cavalli, “τα ποιήματά μου δεν θα αλλάξουν τον κόσμο”.

Καθώς περπατάτε, θα γίνετε αναγνώστης, ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές οπτικές προοπτικές της γλώσσας. Η χαρτογράφηση βίντεο μετατρέπει τους τοίχους σε καθηλωτικούς καμβάδες γεμάτους γράμματα, λέξεις και φράσεις.

Αυτή η έκθεση συνδυάζει κίνηση, σχεδιασμό ήχου, γραφική τέχνη και τυπογραφία για να παρουσιάσει τις λέξεις ως μια μοναδική μορφή τέχνης. Περιλαμβάνει ταλαντούχα άτομα και συλλογικότητες που διερευνούν το νόημα και τη σημασία της γλώσσας στο δημιουργικό τους έργο.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία των λέξεων μέσω της τέχνης, να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες για τα κοινωνικά σας μέσα ενώ υποστηρίζετε τον τοπικό καλλιτέχνη!

3. REXPERIENCE

Στην πρώην αίθουσα κινηματογράφου των 8.800 τετραγωνικών ποδιών, η REXPERIENCE δημιουργεί συναρπαστικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας συναρπαστικές οπτικοακουστικές τεχνολογίες, τεχνολογίες λήψης κίνησης και αισθητήρων, ενισχύοντας τον ευρύ πανοραμικό χώρο τέχνης και Πολιτισμού της REXKL.

Υπάρχουν 3 κύρια μέρη της έκθεσης που περιλαμβάνει μια ζωντανή οπτικοακουστική χορευτική παράσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το REX KL ανεβάζει για άλλη μια φορά την καλλιτεχνική σκηνή της πόλης και λάμπει ως πολιτιστικός κόμβος στον οποίο έχει επανεφευρεθεί με τα χρόνια.

4. Μουσείο Ψευδαισθήσεων KL

Τελευταίο στη λίστα μας είναι το Μουσείο Ψευδαισθήσεων που βρίσκεται στα ξενοδοχεία ANSA. Είναι μια συναρπαστική, οπτικά ελκυστική, ακουστικά ελκυστική και ενημερωτική εμπειρία που διαθέτει τόσο γνωστές ψευδαισθήσεις όσο και μια μεγάλη ποικιλία από κόλπα μυαλού που πιθανότατα δεν έχετε βιώσει ποτέ πριν.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες θα απολαύσουν αυτήν την έκθεση που είναι τόσο συναρπαστική όσο και διασκεδαστική!

Μην χάσετε αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες που θα σας αφήσουν με μια νέα εκτίμηση για τη μαγεία της τέχνης. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καλλιτεχνική περιπέτεια στο KL, φροντίστε να σημειώσετε τα ημερολόγιά σας, αρπάξτε τα εισιτήριά σας, και ετοιμαστείτε να είστε έντρομοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *